Oude Wachttoren-lectuur gezocht

"Graaft u wel eens in oudere publikaties . . . ? Heeft u deze vroegere publikaties werkelijk al eens bestudeerd? … Denk nimmer, "O, maar daar weet ik bijna alles van," want u zult beslist tot de ontdekking komen dat u dat niet weet . . . "

De Wachttoren, 1 augustus 1957, blz. 354

Helaas is veel oudere, nederlandstalige, lectuur van het Wachttoren Genootschap niet zonder meer te vinden in de bibliotheken.

Mocht u in het bezit zijn van oudere jaargangen van "De Wachttoren", "Ontwaakt!", "Vertroosting" en dergelijke, of boeken van voor 1950, en u bent bereid hier afstand van te doen, indien gewenst tegen vergoeding, neem dan contact op:


antwoorden@avjg.info


Ruilen, kopieën of scans nodig?

Ook is het mogelijk om materiaal te ruilen, of om kopieën of scans te krijgen van zeldzaam Wachttoren materiaal. Vraag gerust.


Wel oude lectuur in bezit maar wilt u hier geen afstand van doen?

Ook indien u oude nederlandstalige Wachttorenuitgaven bezit, maar hier geen afstand van wil doen zouden wij graag met u in contact komen, met als doel indien mogelijk deze uitgaven te digitaliseren d.m.v. scans. Op deze wijze wordt het materiaal toegankelijker voor een breder publiek. Op dit moment zijn wij met name op zoek naar jaargangen Wachttoren uit de jaren '20 en '30. Heeft u nog iets staan dat u hiervoor ter beschikking zou willen stellen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Gerelateerd